Om unga Simon

Det här är Unga SIMON!

Vi arbetar med att informera och ge ungdomar kunskap om riskerna med droger och beroende. Vi ser till att unga har en röst och att deras engagemang för ett drogfritt samhälle tas på allvar. Vi lyfter ungdomars erfarenhet och kunskap i kampen mot droger och är varandras förebilder.

Tillsammans för ett
drogfritt samhälle!

En viktig del av Unga SIMON är att vi tillsammans hittar på roliga, smarta och drogfria aktiviteter. Hos oss kan du träffa nya kompisar, vara med på roliga aktiviteter och påverka.

Unga SIMON påverkar genom att vi engagerar oss för ett drogfritt samhälle

Vårt mål är att motivera och stärka ungdomar till att ta ställning för ett drogfritt samhälle. Vi tror på kraften i att göra saker tillsammans och vi tror på att ungdomar kan förverkliga sina drömmar och nå sina mål.

Vi gör skillnad

Det är lätt att engagera sig i Unga SIMON. Hos oss får du vara med och bestämma och påverka.

Vill Du engagera Dig?

Det ska vara lätt att engagera sig i Unga SIMON. Vi vill ständigt bli fler för att kunna fortsätta vår verksamhet. Ta kontakt med oss för att diskutera idéer, samarbeten och aktiviteter.

“Jag är övertygad om att Unga SIMON behövs mer än någonsin i kampen mot droger”

- Redar

"Jag engagerar mig i Unga SIMON eftersom missbruk av droger är ett stort samhällsproblem"

- Agnes

"Många ungdomar mår dåligt psykiskt, känner sig ensamma och utanför och tar droger. I Unga SIMON kan jag vara med arbeta för ett drogfritt samhälle."

- Filip

"Jag vill få bort drogerna från mitt område, därför är jag med i Unga SIMON"

- Nadia
...
© 2024 All Rights Reserved.